Vauvat

Ruskovilla vauvaVauvalle parasta
Ilman käsittelyaineita, puhtaita, pehmeitä luonnonkuituja. Niissä vauva viihtyy ja voi hyvin. Pienen lapsen lämmönsäätely on vielä kasvuvaiheessa ja tarvitsee avukseen tasaista lämpöä myös vaatteiden osalta. Ruskovilla vauvanvaatteet tarjoavat vauvalle hyvinvointia ja lämpöä, ja ne voi ottaa käyttöön ilman pesemistä koska niissä ei ole kemikaalijäämiä tai muita haitta-aineita.

Villa

Villa

Ruskovilla vauvan villavaatteet ovat ihanteellisia pienelle vauvalle. Ne pitää pienokaisen sopivan lämpimänä olematta hiostavia. Ruskovillan luomulaatuinen merinovilla on pehmeää ja sopii myös suoraan iholle.
Silkkivilla

Silkkivilla

Täydellinen yhdistelmä silkin sileyttä ja villan pehmeää lämpöä. Silkkivillaisia vauvanvaatteita voi käyttää ympärivuotisesti ja ne sopivat kaikenlaiseen ulkoiluun eivätkä ole liian lämpimiä sisätiloissakaan.
Silkki

Silkki

Ruskovillan ylellisen pehmeä silkki sopii herkkäihoiselle. Silkki on myös yllättävän lämmin kuitu, varsinkin alusvaatteissa, jopa viisi kertaa lämpimämpää kuin puuvilla. Villan tapaan silkki lämmittää myös kosteanakin. Ruskovilla silkkimyssy on jo vastasyntyneiden klassikko!
Tuotteita yhteensä 3 kpl
rv1030l.jpg&width=280&height=500

Ruskovilla kypärälakki, villaa, valk. lasten koot

Lasten villainen kypärälakki, luonnonvalkoinen - 100 luomuvillaa - ei koinsuojausta eikä vanumattomuuskäsittelyä

Tuote: 1030-B

Hinta: 26.00 €
Vaihtoehdot
Palmikkopeitto_luomumerinovillaa_900x1200-11.jpg&width=280&height=500

Palmikkoneulepeitto

100 % mulesing-vapaa luomumerinovilla

Villainen torkkupeitto kauniilla palmikkoneuloksella. Peiton koko n. 80 x 100 cm. Neulottu pehmeästä luomumerinovillasta. Kevyt peitto tarjoaa kaivattua lisälämpöä ja sopii hyvin sisustukseen. Aito villa lämmittää kosteanakin. Se neutraloi hajuja, eikä sitä..

Tuote: 8100-B

Hinta: 75.00 €
Vaihtoehdot
imetyspaita.jpg&width=280&height=500

Imetyspaita

Imetyspaita 100 % merinovillaa 3/4 hiha.

Tuote: 1275

Hinta: 99.50 €
Vaihtoehdot