Ruskovilla

Ruskovilla merinovilla ulkoilukerrastot
Ruskovilla luonnokuidut osana hyvinvointiasi

Aidot luonnonkuidut tukevat ihon ja koko kehon hyvinvointia. Ne hengittää ja lämmittää: tasainen ihon lämpötila tuntuu juuri sopivalta hiostamatta ja ahdistamatta. Ne ovat kuin toinen iho, jolloin alusvaatteet 'unohtuvat' muiden vaatekerrosten alle ja olo on tasaisen lämmin ulkona ja sisällä.

Ruskovilla luomumerinovilla on varma valinta kylmimpiinkin tilanteisiin ja herkästi hikoilevalle, kun taas villasilkki toimii yleiskerrastona joka säällä. Herkkäihoisimmat nauttivat Ruskovilla silkkikerraston sileydestä ja silkki myös lämmittää.

Vauvasta vaariin! Tutustu Ruskovilla valikoimaamme ja tilaa helposti verkkokaupastamme!

Vauvat

Vauvat

Vauvalle parasta
Ilman käsittelyaineita, puhtaita, pehmeitä luonnonkuituja. Niissä vauva viihtyy ja voi hyvin. Pienen lapsen lämmönsäätely on vielä kasvuvaiheessa ja tarvitsee avukseen tasaista lämpöä myös vaatteiden osalta. Ruskovilla vauvanvaatteet tarjoavat vauvalle hyvinvointia ja lämpöä, ja ne voi..
Lapset

Lapset

Kotimaista luonnon hi-techiä!

Liikkuva lapsi nauttii ulkoilusta kun pukeutuminen on kunnossa! Ruskovilla tarjoaa ratkaisun päästä varpaisiin ja ulos on kiva lähteä. Alle puetaan kunnon kerrasto sään mukaan, ja huolehditaan että kädet ja jalat pysyvät myös lämpimänä: Ruskovilla luomuvillasukat pitävät..
Aikuiset

Aikuiset

Ulkoilukelit ovat vain pukeutumiskysymys


Villan ja silkin parhaimmat puolet tulevat esiin silloin kun keinokuidun ominaisuudet loppuvat. Villa lämmittää märkänäkin ja pysyy pitkänkin retken ajan raikkaana pelkällä tuulettamisella. Normaalissa arkikäytössäkin villa ja silkkivaate täytyy pestä hyvin..
Tuotteita yhteensä 2 kpl
Ruskovilla_merinovilla_wool_joogamatto_yoga_mat1.jpg&width=280&height=500

Joogamatto

Ylellinen villamatto rauhalliseen joogaan ja kehonhuoltoon. Koko 75 x 200 cm. Maton paksuus on n. 1,5cm ja paino alle 2kg. Päällinen 100% merinovillaa. Pohjan rakenne toimii liukuesteenä. Sopii parhaiten rauhalliseen yin-tyyppiseen joogaan ja kehonhuoltoon, jossa tarvitaan lisälämpöä pitkien asanojen..

Tuote: 7830

Hinta: 99.90 €
Hirssiakanatyynyt

Hirssiakanatyynyt

Ruskovillan hirssiakanatyynyt, kaikki koot

Tuote: 7880

Hinta: 19.00 € - 52.00 €