Villiruusu

Villiruususarja on elvyttävä ja tasoittava kasvojenhoitosarja 30-40 vuotiaan iholle ja ehkäisee ikääntymisen ensimerkkejä kuten pieniä ryppyjä, ihon hehkun vähenemistä ja kuivuutta. Villiruususarja pohjautuu luomulaatuiseen Rosa Moschata-villiruususiemenöljyyn, jonka ainutlaatuiset ominaisuudet auttavat vahvistamaan ihon elastisuutta ja vähentämään jo näkyviä ryppyjä. Tuotteet kosteuttavat ihoa antaen sille elinvoimaa sekä ehkäisevät ennenaikaisia ikääntymisen merkkejä. Mieto tuoksu on peräisin Rosa Damascena-ruusun eteerisistä öljyistä.

Tuotteita yhteensä 3 kpl
wild_rose_smoothing_eye_cream_424x599.jpg&width=280&height=500

Villiruusu silmänympärysvoide

Weleda villiruusu silmänympärysvoide, 10ml
Kevyesti tasoittava silmänympärysvoide poistaa turvotusta ja ehkäisee ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä kuten matalia juonteita ja kuivuutta. Kylmäpuristetut villiruusunsiemenöljy, persikankiviöljy ja manteliöljy vahvistavat ihon luonnollisia suojaominaisuuksia..

Tuote: we8008

Hinta: 21.70 €
wild_rose_facial_lotion_342x599.jpg&width=280&height=500

Villiruus kasvoemulsio

Weleda kasvoemulsio 30ml Kevyt ja tasoittava kosteusvoide normaalille ja sekaiholle. Ehkäisee matalia ryppyjä ja ihon kuivuutta sekä lisää ihon hehkua. Puhtaat kasviuutteet maksaruohosta, mirhamista sekä peltokortteesta vaikuttavat ihoa vahvistavasti ja elvyttävästi. Kylmäpuristettu, runsaasti oleellisia..

Tuote: we8687

Hinta: 21.70 €
wild_rose_day_cream_342x599.jpg&width=280&height=500

Villiruusu päivävoide

Weleda villiruusu päivävoide 30ml Täyteläinen, tasoittava päivävoide kuivalle iholle. Ehkäisee matalia juonteita ja kuivuutta sekä lisää iholle hehkua. Puhtaat kasviuutteet maksaruohosta, mirhamista sekä peltokortteesta vaikuttavat ihoa vahvistavasti ja elvyttävästi. Kylmäpuristettu, runsaasti oleellisia..

Tuote: we8965

Hinta: 21.70 €