Share |

Hinnastot

Koulutarvikehinnasto  

Kirjahinnasto

Soitinhinnasto

disanamekko1.jpeg 

poika2.jpg

Yritys


Kirjokanta on Helsingissä toimiva, vuonna 1982 perustettu yritys.

203-wiro.1.vis.1_04.jpg

Toimintamme jakautuu kahteen osa-alueeseen: Frdrikinkadulla sijaitseva vähittäismyymälämme keskittyy erilaisiin luonnonmukaisiin tuotteisiin kuten tekstiileihin, väreihin ja kosmetiikkaan.

Urheilukadulla sijaitseva tukkupisteemme keskittyy pääasiassa koulu- ja toimistotarvikkeisiin. Tukkuasiakkaat voivat halutessaan noutaa itse tuotteet; autolla pääsee suoraan ovelle, joten lastaus onnistuu kätevästi.

Lähtökohtamme ja toimintamme pääajatus on tarjota tuotteita, jotka tukevat erilaisten inhimillisten tapahtumien, oli sitten kyseessä lapsen kasvu, piirustus tai ihonhoito, luonnollista kehitystä. Siksi esim. edustamamme Stockmar-värit ovat korkeinta mahdollista pedagogista, taiteellista ja aineellista laatua. Myöskin ekologiset arvot ovat meille tärkeitä. Luomu, ekologisuus ja myrkyttömyys toistuvat tuotevalikoimassamme kautta linjan. Steinerpedagoginen kirjallisuus on kuulunut valikoimiimme alusta lähtien ja olemme kustantaneet useita suosittuja steinerpedagogisia kirjoja.

 

Yksityisasiakkaiden ohella palvelemme myös kouluja, kauppoja ja erilaisia yhteisöjä. Teemme jatkuvasti työtä voidaksemme tarjota asiakkaillemme laadukkaita tuotteita mahdollisimman sopivaan hintaan. Henkilökohtainen ja huolellinen asiakaspalvelu on tärkeä osa toimenkuvaamme.