Dr.Hauschka -kosmetiikka

Dr.Hauschka on ainutlaatuinen ihonhoitosarja

Ainutlaatuisuuden takaavat luonnosta saatavat raaka-aineet, tarkoin valikoidut rohtokasvit, omat hoitomenetelmämme ja ydinajatus, johon kosmetiikkatuotteemme ja ihonhoitomenetelmämme perustuvat: Iho huolehtii itse sen uudistumisesta ja tasapainosta.

Dr.Hauschka kosmetiikka tukee näitä toimintoja.


Saasteet, UV-säteily, tuuli tai muut ulkoiset tekijät saattavat häiritä ihon luonnollisia toimintoja, mutta Dr.Hauschka -tuotteilla ne saadaan taas elpymään. Tuotteet vahvistavat sekä tasapainottavat ihon normaaleja toimintoja ja luonnollista rytmiä sekä suojaavat sitä ulkoisilta rasituksilta.

Dr.Hauschka kosmetiikka on ammattilaisten suosima sarja. Muun muassa meikkaajat ja maskeeraajat TV- ja elokuvatuotannossa hyödyntävät Dr.Hauschkan hyvää tekevän vaikutuksen esiintyjien iholle ja mielelle.

Weleda tuotteet löydät myymälästämme!

Kasvojenhoito

Kasvojenhoito

Parhaat raaka-aineet luonnosta
Ravitsevat manteli- ja jojobaöljyt, masmalon ja isovesikrassin hoitavat kasviuutteet sekä eteeriset öljyt ovat vain pieni osa niistä kallisarvoisista luonnon raaka-aineista, joita Dr.Hauschka -kosmetiikkasarja sisältää. Tunne tuotteiden vaikutus ihollasi ja nauti luonnollisesta..
Vartalonhoito

Vartalonhoito