Tuotehaku

Hakusana:
Tuoteryhmä:
Hintaluokka:-
Hae vain tarjouksessa olevista tuotteista
Lahjakortti

Lahjakortti

Ruskovilla

Ruskovilla

Ruskovilla luonnokuidut osana hyvinvointiasi

Aidot luonnonkuidut tukevat ihon ja koko kehon hyvinvointia. Ne hengittää ja lämmittää: tasainen ihon lämpötila tuntuu juuri sopivalta hiostamatta ja ahdistamatta. Ne ovat kuin toinen iho, jolloin alusvaatteet 'unohtuvat' muiden vaatekerrosten alle ja olo..
Living Crafts

Living Crafts

Stockmar -värit

Stockmar -värit

Stockmar- tuotteet muodostavat laajan tuoteperheen, jolle yhtenäinen ajatus on puhtaus niin värisävyissä kuin materiaalien koostumuksessakin.

Stockmar-värit valmistetaan valoa kestävistä, täysin myrkyttömistä väripigmenteistä. Mitään myrkyllistä tai keinotekoista ei ole myöskään niiden sideaineissa..
Dr.Hauschka -kosmetiikka

Dr.Hauschka -kosmetiikka

Dr.Hauschka on ainutlaatuinen ihonhoitosarja

Ainutlaatuisuuden takaavat luonnosta saatavat raaka-aineet, tarkoin valikoidut rohtokasvit, omat hoitomenetelmämme ja ydinajatus, johon kosmetiikkatuotteemme ja ihonhoitomenetelmämme perustuvat: Iho huolehtii itse sen uudistumisesta ja tasapainosta.
Dr.Hauschka..
Weleda -kosmetiikka

Weleda -kosmetiikka

Weledan ihonhoitofilosofia

Weledan ekologiset ja luonnolliset ihonhoitotuotteet tukevat ihon terveyttä ja yksilöllistä tasapainoa. Iho saa elinvoimaa ja sen luonnolliset prosessit, kuten hengittäminen ja ravinteiden imeytyminen, vahvistuvat. Tämä ei tapahdu ainoastaan ihon pinnassa, vaan myös syvemmällä..
Lyra -värit

Lyra -värit

Maailmanlaajuisesti tunnustettu laadun maine syntyy jatkuvasta tuotteiden

kehittämisestä ja innovaatiosta. Lyra tarjoaa kattavan tuotevalikoiman sekä

harrastelijalle että taiteilijalle.

Verkkokaupastamme löydät huippusuositut paksut puukynät! Myymälästämme

saat kyniä myös yksittäin jos jokin..
Kirjat

Kirjat

Meillä on hyvä valikoima Steiner-pedagogista kirjallisuutta. Myöskin taiteisiin ja askarteluun liittyviä kirjoja saat meiltä. Nettikauppaan lisätään koko ajan uusia kirjoja, mutta suuremman valikoiman löydät myymälästämme...
Nuket

Nuket

Meiltä löydät eri kokoisia ja -näköisiä pehmeitä nukkeja. Kutsutaan toisinaan myös steiner-nukeiksi. Kaikissa on villatäyte, puuvillapäällinen ja villainen tukka.

Malleja on ihan pienestä pikkuvauvan nukesta isompaan puettavaan nukkeen. Steiner-nuken viehätys piilee siinä, että maltilliset kasvonpiirteet..
Nukketarvikkeet

Nukketarvikkeet

Pesuaineet yms

Pesuaineet yms