Weleda -kosmetiikka

Weledan ihonhoitofilosofiaWeledan ekologiset ja luonnolliset ihonhoitotuotteet tukevat ihon terveyttä ja yksilöllistä tasapainoa. Iho saa elinvoimaa ja sen luonnolliset prosessit, kuten hengittäminen ja ravinteiden imeytyminen, vahvistuvat. Tämä ei tapahdu ainoastaan ihon pinnassa, vaan myös syvemmällä.

Terveessä ihossa on oikeastaan kaikki, mitä se tarvitsee toimiakseen oikein. Kuitenkin ulkoiset tekijät kuten ilmansaasteet, synteettiset kemikaalit, stressi, samoin kuin perinnölliset tekijät ja elämäntyyli voivat aiheuttaa sen, että iho tarvitsee apua päästäkseen takaisin oikeaan tasapainoonsa. Tuotteiden kautta iho saa "ohjeita" siitä, miten se saavuttaa oikean tasapainon. Weledan tuotteiden tarkoituksena on siis auttaa ihoa auttamaan itseään.

Keskeisessä roolissa Weledan ihonhoitotuotteissa ovat luonnolliset kasviöljyt. Ne puristetaan kaikkein kallisarvoisimmista, auringon lämmössä kypsyneistä siemenistä, hedelmistä, pähkinöistä ja kasveista. Kasviöljyt vastaavat rakenteeltaan ihon omia rasva-aineita, joten ne imeytyvät ihoon hyvin raviten sitä vitamiineilla, antioksidanteilla ja olennaisilla rasvahapoilla. Kasviöljyt Weledan kasvojenhoitotuotteissa antavat niille ainutlaatuisen hoitavan vaikutuksen, sillä ne pehmentävät, suojaavat ja ravitsevat ihoa antaen ihon hengittää luonnollisesti.

Kaikissa Weledan öljypitoisissa tuotteissa käytetään kylmäpuristettuja kasviöljyjä kallisarvoisina pohjaöljyinä. Jokaisessa ihonhoitosarjassa on sen lisäksi käytetty tiettyä avainkasvia, joka on keskeinen osa sarjaa. Kasvi valitaan riippuen sen ominaisuuksista sekä siitä, mitä prosesseja ihossa halutaan voimistaa.

Weleda käyttää kasvotuotteissaan myös eteerisiä öljyjä. Tarkasti valikoituna ne parantavat tuotteen säilyvyyttä ja antavat sille miellyttävän tuoksun, joka vaikuttaa mieleen terapeuttisesti. Yleensä kosmetiikka lähestyy ihonhoitoa ihon eri kerrosten toimintojen kautta. Weledalla on lisäksi toinen, syvällinen näkökulma.

Antroposofiassa on tutkittu ja löydetty selkeä yhteys kasvien ja ihmisten eri toimintojen välillä. Yksinkertaistettuna voi sanoa, että kasvin eri osat tukevat eri toimintoja ihmisen kehossa:

- Kasvin juuri - tukee hermostollisia toimintoja (tunto, rakenne)
- Vihreät lehdet - tukevat rytmisiä toimintoja (sydän, keuhkot, nestekiertoa)
- Itse kukka - tukee aineenvaihdunnallisia toimintoja (energianvaihduntaa)

Nämä toiminnot edustavat sitten kaikkia elimiä, kuten ihoa.

- Epidermis - hermostollinen (tunto, rakenne)

On ihon ylin kerros. Ihon pinnan rakenteesta voi tuntea mikä ominaisuus vaatii tasapainottamista. Esimerkiksi kuiva iho tarvitsee kosteutusta. Kasvin juuret vahvistavat tätä kerrosta.

- Dermis - rytminen (sydän, keuhkot, nestekierto)

Dermiksen alueella sijaitsevat karvatupit sekä talia tuottavat talirauhaset.Täällä syntyy myös kollageeni ja elastiini jotka tekevät ihosta joustavan. Verisuonet ja laskimot tuovat soluille ravintoa ja poistavat kuona-aineita. Nämä prosessit luovat tasapainoa ja oikeaa rytmiä kehoon. Kasvin vihreät lehdet vahvistavat tätä kerrosta.

- Ihonalaiskerros - aineenvaihdunnallinen (energianvaihdunta)

Täällä sijaitsevat kehon suurimmat rasvavarastot, energianvaihdunta. Säätelee kehon lämpötilaa ja suojaa lihaksia ja elimiä iskuilta ja kolhuilta. Kasvin kukat vahvistavat tätä kerrosta.

Tämä tarkoittaa että kasvin eri osat valitaan eri syistä. Osittain täysin luonnontieteellisistä syistä, eli minkälainen vaikutus yksittäisillä aineilla ja kasvinosilla on. Osittain sen mukaan, mitä prosesseja ihmisessä, ihossa, tulee tukea. Tämä eri ainesosien synergia tekee tuotteista erityisen tehokkaita ja ainutlaatuisia. Jokainen ihminen reagoi yksilöllisesti tuotteisiin. Vasta koettuaan tuotteet oman kokemuksen kautta voi sanoa, mitkä tuotteet ja yhdistelmät sopivat juuri hänelle.

Weleda tuotteet löydät myymälästämme!

Calendula

Calendula

Weleda Baby on nimitys Weledan vauvojen ja lasten ihonhoitotuotteille, jotka perustuvat Kehäkukan (Calendula) ympärille. Sarjaan sisältyy monia tuotteita, jotka auttavat hoitamaan lasten herkkää ihoa. Weledan lastenhoitotuotteet sisältävät kehäkukkaa, joka on tunnettu ärtynyttä tai herkkää ihoa rauhoittavista..
Iris

Iris

Iiris kasvojenhoitosarja on kosteuttava ja se auttaa tasapainottamaan alle 30-vuotiaan ihon kosteus- ja rasvatasapainoa. Puhtaat kasviuutteet iiriksen juuresta ja kehäkukasta yhdessä kylmäpuristettujen kasviöljyjen, kuten jojoba- ja manteliöljyn, kanssa tekevät ihosta pehmeän, kosteutetun ja tasapainoisen..
Villiruusu

Villiruusu

Villiruususarja on elvyttävä ja tasoittava kasvojenhoitosarja 30-40 vuotiaan iholle ja ehkäisee ikääntymisen ensimerkkejä kuten pieniä ryppyjä, ihon hehkun vähenemistä ja kuivuutta. Villiruususarja pohjautuu luomulaatuiseen Rosa Moschata-villiruususiemenöljyyn, jonka ainutlaatuiset ominaisuudet auttavat..
Granaattiomena

Granaattiomena

Granaattiomenasarja on kiinteyttävä ja suojaava yli 40-vuotiaille suunnattu kasvojenhoitosarja. Ekologinen, kylmäpuristettu granaattiomenansiemenöljy sisältää runsaasti antioksidantteja, jotka stimuloivat solujen uudistumista. Ihosta tulee tasaisempi, kiinteämpi samalla kun juonteet ja rypyt vähenevät..
Manteli

Manteli

Mantelisarja on tuoksuton kasvojenhoitosarja, joka hoitaa ja suojaa herkkää ja epätasapainossa olevaa ihoa iästä riippumatta. Hellävarainen, luomulaatuinen manteliöljy auttaa ihoa löytämään oikean tasapainon ja vahvistaa sen luonnollisia suojaominaisuuksia. Tarkoin valitut luonnon raaka-aineet ehkäisevät..
Vartalonhoito

Vartalonhoito

Kaikkien Weledan vartaloöljyjen ja kosteusvoiteiden perustana ovat puhtaat, kylmäpuristetut kasviöljyt auringon kypsyttämistä hedelmistä ja siemenistä. Toisin kuin mineraaliöljyt, kasviöljyt imeytyvät ihoon helposti, koska ne ovat koostumukseltaan samankaltaisia ihon omien rasvojen kanssa ja ne antavat..
Hiustenhoito

Hiustenhoito