Calendula

Weleda Baby on nimitys Weledan vauvojen ja lasten ihonhoitotuotteille, jotka perustuvat Kehäkukan (Calendula) ympärille. Sarjaan sisältyy monia tuotteita, jotka auttavat hoitamaan lasten herkkää ihoa. Weledan lastenhoitotuotteet sisältävät kehäkukkaa, joka on tunnettu ärtynyttä tai herkkää ihoa rauhoittavista ja parantavista ominaisuuksistaan. Mieto seesamiöljy ja manteliöljy sekä villarasva (lanoliini) auttavat ihoa säilyttämään sen luonnollisen suojavaipan. Nämä yhdessä auttavat ihoa säilyttämään lämpöä, joka on tärkeää ruumiinlämmön säännöstelyn kannalta.

Testit ja tulokset

Niin kuin muutkin Weledan ihonhoitotuotteet, myös Weleda Baby-sarjan tuotteet ovat dermatologisesti testattuja. Ennen markkinoille tuloa myös Weleda Baby-sarja on käynyt läpi useita käyttö- ja kestävyystestejä, jotka on suoritettu sekä aikuisilla että lapsilla. Hyväksyttyjen testien tulosten jälkeen kaikille tuotteille sallittiin merkintä "Soveltuu herkälle iholle".

Dermatologiset testit on Derma Consult GmbH:n toteuttamia ja on tarjolla kokonaisuudessaan Ruotsin Weledan kautta. Jopa kliiniset testit on käyty läpi Tanskan, Sveitsin ja Italian sairaaloissa ja dokumentit löytyvät Weledalta.

Tuotteita yhteensä 6 kpl
we18167.jpg&width=280&height=500

Calendula sinkkivoide

Weleda Calendula Baby sinkkivoide, 75ml Notkea, hoitava sinkkipitoinen voide. Sopii hyvin punoittavalle vaippa-alueelle ja suojaa sitä kosteudelta. Suojaa myös ärsytykseltä ja tulehduksilta.

Tuote: we18167

Hinta: 12.40 €
we18207.jpg&width=280&height=500

Calendula kosteuttava vartalovoide

Weleda Baby kosteuttava vartalovoide, 75ml Erittäin ihoystävällinen, hoitava ja tehokkaasti pehmentävä voide koko keholle. Ehkäisee pieniltä haavaumilta sekä ärtymiseltä. Helppo hieroa ihoon ja imeytyy nopeasti. Vahvistaa ihoa ja suojaa sään vaikutukselta. Miedon tuoksuinen.

Tuote: we18207

Hinta: 8.50 €
calendula_face_cream_254x600.jpg&width=280&height=500

Calendula kasvovoide

Weleda Calendula kasvovoide
Calendula Face Cream hoitaa ja suojaa kasvojen herkkää ihoa. Arvokkaat luonnon raaka-aineet tukevat ihon luonnollisia toimintoja. Mieto manteliöljy pitää ihon pehmeänä ja joustavana. Lääkekasvina tunnetun kehäkukan uutteet puolestaan rauhoittavat ihoa. Puhdas mehiläisvaha..

Tuote: we8816

Hinta: 8.50 €
calendula_body_lotion_321x599.jpg&width=280&height=500

Calendula vartaloemulsio

Weleda Calendula vartaloemulsio
Calendula Body Lotion kosteuttaa ja hoitaa herkkää ihoa luonnollisella tavalla. Arvokas manteliöljy ja seesamöljy pitävät ihon pehmeänä ja joustavana suojaten sitä samalla kuivumiselta. Kehäkukkauute rauhoittaa ihoa ja aidot eteeriset öljyt antavat miedon tuoksun. Kehäkukka-vartaloemulsio..

Tuote: we8818

Hinta: 14.70 €
weleda9743i.jpg&width=280&height=500

Calendula ulkoiluvoide

Weleda Calendula Baby ulkoiluvoide, 30ml Vedetön voide, joka on kehitetty erityisesti suojaamaan raa'alta ilmalta ja kovalta tuulelta. Voide sopii sekä lapsille että aikuisille ja sitä voi käyttää kaikilla altistuvilla ihonosilla. Suojaavina aineina toimii mehiläisvaha ja villarasva. Manteliöljy lisää..

Tuote: we9743

Hinta: 8.50 €
weleda9889i.jpg&width=280&height=500

Calendula öljy

Weleda Baby calendula-öljy, 200ml

Tuote: we9889

Hinta: 14.70 €